Sok kis elem a nagy egészért!

Sziasztok lányok és fiúk, bábosok és nem bábosok, kicsik és nagyok!

Észrevettétek, hogy néha sok kis részből áll össze valami nagy egész? Például az állatoknál: apró halak úsznak együtt, mint egy hatalmas bálna; sok hangya alkot egy bolyt együtt sürögve-forogva; de seregélyt sem látni egymagában repülni – együtt erősebbek.Szerintünk fontos, hogy Mi – igen Te is, aki most olvasod e sorokat -, létrehozzunk közösen egy egységet, valami igazán menő, nagyszerű dolgot!

szl
Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Én egy darabja vagyok egy óriásinagy kirakósnak. A nevem PuzzLee.Ha most megpróbálsz elképzelni, nem lesz egyszerű dolgod. Mert ugye ott van Piroska, akiről egyből tudod, hogy a köpenye piros, vagy hogy Hófehérke haja ébenfekete, Csizmás Kandúr pedig nem járkál mezítláb, mint a HétszünyűKapanyányi Monyók.

Divattervezőket és stílustanácsadókat keresek! Olyan gyerekeket, akik nem ijednek meg a zsíros krétától, a szétfolyó festéktől vagy a hegyes színesceruzáktól!

A mellékelt fotómat nyomtasd ki, aztán rajzolj vagy fess meg olyannak, amilyennek Te képzelsz el, ha kimondod nevem: PuzzLee,…..de akár lány is lehetek, hosszúhajú, csuris, szeplős.

Szóval kedveslányok és fiúk, bábosok és nem bábosok! A MBE szeretettel hív egy valódi tervező munkára! Ötletes alkotásaitokat az alábbi címre várjuk:

babjatekosegyesulet.v7@gmail.com