HÍR, HÍR, HÍR

pedbabosMegszólító levél

 A Magyar Bábjátékos Egyesület és a Pestújhelyi Közösségi Ház (1158 Bp., Szűcs István u. 45.) 2015.őszén (november 14. szombat) is megrendezi a Pedagógus Bábjátékos Találkozót, ahol a fellépők gyermekközönségnek szánt (maximum 35 perces) előadásaikat mutathatják be. A produkciókat (s a gyermekközönség reakcióit) videofelvételen rögzítjük – az előadó(k) beleegyezésével. Ez az az alkalom, amikor átadjuk a MBE kitüntetéseit a, „Mészáros Vincéné Díj”-at.

Arra kérünk, hogy Te és munkatársaid/barátaid jelentkezzetek erre a fontos eseményre!

Legkevesebb hogy, mint érdeklődő résztvevőt várunk, hisz ez a rendezvény az aktuális állapotokat rögzíti, s tanácskozás formáját öltve az időszerű kérdésekről való együttgondolkodást alakíthatja.

Ha előadóként jelennél/jelennétek meg, azáltal még inkább emelkedne az esemény rangja. Az előadóktól jelentkezési lapot (https://mababjatekosegylet.hu/category/mbe-hirek/), kvázi szándéknyilatkozatot várunk. A térítésmentes, szendvicsebéd-étkezést csak a fellépők számára biztosítjuk.

Keresd a hírt a www.mababjatekosegylet.hu honlapon!

Az utazási költségeket utólag visszatérítjük.

  • vonattal utazók számla ellenében: teljesárú gyorsvonat 2. osztály, + IC pótjegy, bp.-i helyiközlekedési jegyekről (MÁV és BKK pénztáraknál a Magyar Bábjátékos Egyesület, 2040, BUDAÖRS, Akácfa utca 9. címre kiállított) számlát kell kérni! Számla nélkül nincs módunk fizetni!
  • gépkocsival érkezőktől telekocsi esetén az alábbiakat kérjük (lásd alábbi kép).

pedb

Visszajelzést várunk

  1. érdeklődő résztvevő leszek
  2. fellépő leszek a ………………………… bábcsoporttal
  3. nem tudok jelen lenni a rendezvényen.

Kérünk, hogy e visszajelzést szándékról – résztvevő, előadó, megfigyelő, szakmai érdeklődő (Üzenet tárgya: PedBábjátékosNapok 2015 ősze) – a nemlegest is – szeptember 30-ig juttassa el Szentirmai Lászlóhoz (elérhetőség alább).

Kérjük, hogy időben tájékoztassanak bennünket.

Az előadói szándékot jelző jelentkezési lapot szeptember 30 ig küldjék el az alábbi e-mail címekre: babjatekosegyesulet.v4@gmail.com    és babjatekos.v5@gmail.com

Sárospatak/Budapest, 2015. szeptember 11.

 

 

Szentirmai László sk.
MBE elnöki
szentirmai1950@gmail.com
Pintér Zsuzsanna sk.
intézményegység vezető
kisdiskuri@gmail.com
Jelentkezési lap:
PedBjTalálkozó_adatlap_2015